No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Campament d’emprenedoria i innovació d’alumnes del centre Ilerna al Parc Científic
Accions del document

Campament d’emprenedoria i innovació d’alumnes del centre Ilerna al Parc Científic

30/03/2017

En pocs minuts havien d’interessar un interlocutor sobre com dinamitzar el Centre Històric de Lleida

Ilerna va organitzar el dia 22, al Parc Científic, el I Campament d’Emprenedoria i Innovació per a alumnes de diferents cicles formatius del centre. El professorat els va plantejar el repte de despertar en pocs minuts l’interès d’un interlocutor sobre com dinamitzar el Centre Històric de Lleida a través dels models Canvas i Elevator Pitch.

Els alumnes, organitzats en equips de cinc persones, van realitzar una pluja d’idees i, un cop escollida la línia de treball, en van fer el prototipatge emprant el model Canvas. Després van preparar la presentació mitjançant el model Elevator Picht.Els equips van exposar en tres minuts les seves propostes davant d’un tribunal format per la directora del centre, M. Teresa Llorens; el coordinador de GlobaLleida, José Luis Cunillera, i el responsable d’Emprenedoria d’Ilerna, Xavier Capdevila.

El centre va considerar que l’experiència havia estat molt enriquidora per als alumnes, ja que van descobrir els diferents models de treball i van posar a prova la seva capacitat de treballar en equip.

  • Twitter
Accions del document
No Flash


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal