No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Cloenda de la Setmana Científica-ROV celebrada al Parc Científic
Accions del document

Cloenda de la Setmana Científica-ROV celebrada al Parc Científic

10/07/2017

Vuitanta infants i joves participen en tallers científics al turó de Gardeny

El vicepresident del Parc Científic i alcalde de Lleida, Àngel Ros, va presidir divendres la cloenda de la Setmana Científica-ROV (drons submarins), que es va desenvolupar al Parc Científic. Ros, a més, va visitar els onze nens i nenes del segon torn del campus de Robòtica i Programació, també celebrat al Parc Científic. L’alcalde va destacar que vuitanta infants i joves s’havien interessat aquest estiu pels tallers científics programats al Parc de Gardeny, tenint en compte el Curs sobre Meteorologia impartit al Museu del Clima i de la Ciència.

El curs de drons submarins va reunir vint alumnes, dues noies i 18 nois d’entre 13 i 16 anys. Així mateix, el van seguir els deu becaris de Google que actualment fan pràctiques al Liquid Galaxy Lab del Parc Científic. Els joves van dissenyar, construir i programar tres drons. Durant la cloenda, dos dels alumnes van presentar un vídeo de l’activitat. Després, els cursetistes van realitzar una demostració de navegació d’un ROV en una piscina.

La Setmana Científica va estar organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida amb la col·laboració del Parc Científic i de Lleida Drone.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal