No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Consell d’Administració del Parc Científic convocarà un concurs per cobrir la plaça de gerent
Accions del document

El Consell d’Administració del Parc Científic convocarà un concurs per cobrir la plaça de gerent

22/09/2017

Després de la jubilació de Josep Clotet, delegades les funcions executives al tinent d’alcalde Rafel Peris

El Consell d’Administració del Consorci del Parc Científic convocarà properament un concurs públic per cobrir la plaça de gerent, que està vacant per la jubilació de Josep Clotet, que ocupava el càrrec fins ara. El Consell ha delegat les funcions executives en el conseller i tinent d’alcalde Rafel Peris.

El president del Parc Científic i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el vicepresident i rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, han presidit avui una sessió extraordinària del Consell que ha adoptat els acords esmentats. Així mateix, s’ha posat en marxa el relleu a la presidència del Parc previst en els estatuts. L’alcalde Ros el presidirà durant els propers dos anys i el rector Fernández en serà el vicepresident.

Durant la reunió, també s’ha acceptat la part que correspon al Parc dels 1,8 milions d’euros de l’ajut del Fons FEDER al projecte Inno4agro, que lideren l’Ajuntament i la UdL. Aquest projecte promou la transformació del sector agroalimentari mitjançant la innovació i la creació de plataformes i espais per generar idees i nous models de negoci.

El Consell també ha aprovat sol·licitar la moratòria de les quotes ajornades de devolució de préstecs a l’Estat.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal