No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Fons FEDER atorga 1,8 milions d’euros a Inno4agro per impulsar la tecnificació del sector agroalimentari
Accions del document

El Fons FEDER atorga 1,8 milions d’euros a Inno4agro per impulsar la tecnificació del sector agroalimentari

19/09/2017

Contempla la rehabilitació de l’antiga Capitania d’Artilleria del Parc Científic

El Fons FEDER ha concedit 1,8 milions d’euros al projecte Inno4agro, que lideren l’Ajuntament i la Universitat de Lleida (UdL), que promourà la tecnificació del sector agroalimentari a la regió. El projecte contempla la rehabilitació de l’antic edifici de Capitania d’Artilleria al Parc Científic i Tecnològic de Lleida.

La subvenció a fons perdut de la UE reconeix “el lideratge de Lleida en el món agroalimentari”, segons Àngel Ros, vicepresident del Parc Científic i alcalde de Lleida. En aquest sentit, Albert Sorribas, vicerector de Política Científica i Tecnològica de la UdL, afirma que la universitat lleidatana “té un pla ben definit i ha fet de l’alimentació un dels seus grans eixos amb voluntat de ser capdavanters”.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, destaca les accions previstes per Inno4agro que s’adreçaran a millorar l’accés de les pimes del sector per mitjà del Parc Científic, dinamitzarà un espai d’innovació i un laboratori també al Parc Científic i impulsarà projectes estratègics d’R+D amb la finalitat de generar innovació en el territori a través de la UdL, entre d’altres.

El pressupost total d’Inno4agro és de 3.675.000 euros.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal