No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Liquid Galaxy Lab dels Laboratoris TIC del Parc Científic desenvolupa per tercer any el concurs mundial “Google Code-in” per a preuniversitaris
Accions del document

El Liquid Galaxy Lab dels Laboratoris TIC del Parc Científic desenvolupa per tercer any el concurs mundial “Google Code-in” per a preuniversitaris

26/02/2020

El lleidatà Sergi Alba del col·legi El Carme aconsegueix el tercer lloc del rànquing mundial

El Liquid Galaxy LAB, que forma part dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, ha desenvolupat conjuntament amb Google, i per tercer any consecutiu, el concurs mundial per a estudiants preuniversitaris Google Code-in.

Enguany  44 mentors de set països, coordinats des del Parc Científic, han corregit 1.463 tasques de 750 estudiants pertanyents a 16 països. En aquesta edició, l’estudiant lleidatà Sergi Alba, del Col·legi El Carme de la Bordeta, ha aconseguit la tercera plaça del rànquing mundial i s’ha convertir en finalista.

El concurs s’adreça a noies i nois de 13 a 17 anys. L’objectiu del Code-in és que els estudiants coneguin el món de la programació i, en general, les noves tecnologies. Els joves participants desenvolupen petites tasques com, per exemple, programacions específiques, documentació d’usuari o dissenys gràfics (logotips, models 3D), entre d’altres.

L’edició del 2020 va acabar el 23 de gener i es va desenvolupar durant dos mesos. La participació lleidatana ha pujat a 25 estudiants, després que es fessin presentacions per promoure-la a diferents col·legis com l’IES Torrevicens, el Gili Gaya, Ilerna i El Carme.

Google premia els participants amb diferents detalls, en funció del nombre de tasques que realitzen, des d’un certificat, samarretes, assuadores i motxilles fins a un espectacular viatge a la central de Google a Califòrnia per als dos primers guanyadors amb els seus pares.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal