No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies El Parc Científic gestionarà l’any 2018 un pressupost proper als 6 milions d’euros
Accions del document

El Parc Científic gestionarà l’any 2018 un pressupost proper als 6 milions d’euros

19/10/2017

Una enginyeria informàtica multinacional s’instal·la al Parc i crea 12 nous llocs de treball

El Consell d’Administració del Parc Científic va aprovar ahir el pressupost per a l’any 2018, que arriba als 5.784.532 €, xifra que significa un lleuger increment del 4,6% respecte a les previsions pressupostàries d’anys anteriors. El president del Parc, Àngel Ros, va qualificar de continuista el pressupost respecte al dels darrers anys.

El Consell va informar de la instal·lació al Parc d’una multinacional especialitzada en enginyeria informàtica. L’empresa crearà 12 nous llocs de treball. A més, Dietary Molecular Diagnostics, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya-Incafust i l’empresa holandesa Prio Ticket BV, que treballa en genètica animal, també han contractat el lloguer de nous espais.

Els membres del Consell, entre ells el conseller delegat Rafel Peris, van valorar positivament l’ajut europeu atorgat a través del Fons Feder al projecte INNO4AGRO, que finançarà el 50% de les obres d’adequació de l’antiga caserna d’Artilleria, entre altres rehabilitacions. Peris va dir que les obres s’iniciaran el 2018.

El president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el vicerector de Polítiques Científiques i Tecnològiques de la Universitat de Lleida (UdL), Albert Sorribas, van dirigir la reunió. El vicepresident del Parc i rector de la UdL, Roberto Fernández, recentment elegit president de CRUE Universidades Españolas, va excusar la seva absència. El Consell va fer constar la seva felicitació a Roberto Fernández pel nou càrrec.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal