No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Els Laboratoris TIC del Parc col·laboren en un projecte internacional de reforestació de boscos cremats
Accions del document

Els Laboratoris TIC del Parc col·laboren en un projecte internacional de reforestació de boscos cremats

10/04/2018

El projecte “Dronecoria”, seleccionat entre 384 idees de 70 països per aturar el canvi climàtic

El Liquid Galaxy Lab i el LleidaDrone Lab, dos dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida, col·laboren en l’execució del projecte internacional Dronecoria, drons de codi obert per reforestar el planeta, que lideren Aeracoop i Lot Amorós, enginyer partner de LleidaDrone. What Design Can Do, la plataforma que promou la contribució del disseny a qüestions ambientals i socials, ha seleccionat aquest projecte entre 384 idees aportades per 70 països per aturar el canvi climàtic.

El sistema Liquid Galaxy s’utilitza com a plataforma per als càlculs i les visualitzacions de les rutes per inspeccionar les zones cremades i decidir les que són òptimes per reforestar-les. Per fer-ho, aquest laboratori empra algoritmes de reconeixement d’imatge i intel·ligència artificial. El LleidaDrone Lab col·labora en la configuració d’aparells de construcció senzilla per dur a terme el trasllat i el llançament de les llavors.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal