No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Eurecat amplia instal·lacions i posa en marxa un laboratori industrial al Parc Científic
Accions del document

Eurecat amplia instal·lacions i posa en marxa un laboratori industrial al Parc Científic

04/06/2018

La inauguració tindrà lloc el dijous que ve, dia 7, a les 11 hores

El Centre Tecnològic de Catalunya, Eurecat, amb seu al Parc Científic de Lleida, ha ampliat les seves instal·lacions i posa en marxa un laboratori industrial. El centre, ubicat inicialment al viver TIC, s’ha traslladat a la planta baixa de l’edifici H3 i a l’hangar annex. La inauguració tindrà lloc el dijous que ve, dia 7, a les 11 hores.

L’hangar de l’H3 acull el laboratori industrial que permet fer assajos en condicions climàtiques controlades i de resistència en màquines i materials. També mesura magnituds físiques i analitza instal·lacions hidràuliques i oleohidràuliques, entre altres funcions.

Eurecat, que va integrar l’antic Maqcentre, està especialitzat en la implantació de sistemes de gestió intel·ligent per al sector industrial, l’agroalimentari i l’aigua. Actualment desenvolupa des de Lleida 28 projectes, dels quals el 60% són amb empreses i la resta, d’abast europeu. El centre tecnològic disposa de seus al Brasil, Barcelona, Tarragona, Girona i en altres localitats catalanes, i presta servei a 1.500 empreses. El volum d’ingressos anuals se situa en 47 milions d’euros.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal