No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Eurecat desenvolupa a Lleida un videojoc perquè la societat entengui les polítiques mediambientals
Accions del document

Eurecat desenvolupa a Lleida un videojoc perquè la societat entengui les polítiques mediambientals

16/11/2018

Presenta aquest projecte i altres a la fira Iwater de Barcelona

La Unitat de Sistemes Intel·ligents d’Eurecat, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de Lleida, desenvolupa el projecte europeu Sim4Nexus, un videojoc en forma de simulador online que permetrà als usuaris entendre els resultats de les polítiques mediambientals. L’objectiu del projecte és garantir la gestió integrada, eficient i sostenible de recursos com l’aigua, l’aliment i l’energia condicionats pel canvi climàtic. Eurecat participa aquesta setmana a la fira Iwater, que se celebra a Barcelona, i hi presenta els projectes Sim4Nexus, iBathwater, NextGen i STOP-IT.

El projecte iBathwater consisteix en un nou sistema de gestió integrada de la xarxa de clavegueram urbana que aporta solucions per controlar i reduir l’impacte dels abocaments d’aigües residuals no tractades durant les tempestes.

El NextGen estudia noves tecnologies d’economia circular per optimitzar els recursos hídrics i augmentar l’eficiència dels sistemes d’innovació. Pel que fa al projecte STOP-IT, crea eines tecnològiques d’anàlisi i prevenció de riscos en infraestructures de subministrament d’aigua.

 

L’estand d’Eurecat a Iwater està ubicat a l’E548 del pavelló 1.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal