No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Èxit de participació del Family Day al Parc Científic de Lleida
Accions del document

Èxit de participació del Family Day al Parc Científic de Lleida

09/05/2022

El punt final de l’edició d’enguany de la Mobile Week Lleida

El dissabte 7 de maig, al Parc Científic de Lleida, va tenir lloc el Family Day, la jornada familiar que va posar el punt final a l’edició d’enguany de la Mobile Week Lleida.

La jornada, pensada per a petits i grans, va comptar amb una desena d’activitats i tallers del món de la robòtica i la tecnologia, i va acollir prop de 500 persones.

Entre les activitats que s’hi van dur a terme cal destacar: ‘Introducció a la robòtica’, ‘Juguem als Bee Bot’, ‘Caminants’, ‘Primeres passes de la mà de la tecnologia: aprendre i compartir des de les primeres edats també amb eines informàtiques’, ‘Com crear una app’, així com el parc infantil de trànsit de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Cal recordar que la Mobile Week Lleida 2022, que va començar el dijous 5 de maig i va finalitzar el dissabte 7 de maig, va comptar amb 54 activitats gratuïtes adreçades al conjunt de la ciutadania amb l’objectiu de conscienciar sobre l’impacte de la tecnologia en la vida quotidiana a través de la reflexió i l’experimentació, així com potenciar les vocacions científiques STEAM entre les joves i aprofundir amb l’aplicació de la tecnologia.

 

Per a més informació:

Departament de Comunicació del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

973 302 848 | comunica@agenciaoma.com

 

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal