No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Inno4Agro: El Parc Científic presenta l’ecosistema innovador lleidatà a empresaris de la Fundació FEMCat
Accions del document

Inno4Agro: El Parc Científic presenta l’ecosistema innovador lleidatà a empresaris de la Fundació FEMCat

02/03/2022

S’han presentat 7 experiències lleidatanes de col·laboració publicoprivada

Inno4Agro: El Parc Científic presenta l’ecosistema innovador lleidatà a empresaris de la Fundació  FEMCat

(c) Agencia OMA

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida ha acollit una jornada de treball i anàlisi que forma part de les activitats que durant dos dies, portaran a una vintena d’empresaris membres i representants de la Fundació d’Empresaris de Catalunya (FEMCat) a conèixer l’ecosistema empresarial de Lleida sota el nom Benchmarking Catalunya.

Aquestes trobades tenen l’objectiu, en paraules de la fundació, de (re)descobrir l’ecosistema empresarial a Catalunya, (re)apreciar la innovació de les empreses catalanes i (re)connectar amb la comunitat FemCAT. El programa aborda aquesta anàlisi des de quatre eixos: Competitivitat, Cohesió social, Projecció al món, Emprenedoria i Innovació, i Lleida ha estat l’encarregada d’acollir el programa ‘Competitivitat’.

D’aquesta manera, s’ha dut a terme una jornada d’anàlisi de les col·laboracions publicoprivades per a la millora de la competitivitat de les empreses ubicades en un espai únic que promou la innovació i el talent, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, així com les seves infraestructures d’R+D+I. La jornada ha comptat amb la participació d’empreses i entitats lleidatanes com OPP Group, Grup Saltó, Eurecat, la Universitat de Lleida, Torrons i Mel Alemany, FEMAC, l’AETI i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) que han posat en valor els seus projectes implementats en un entorn ecosistèmic d’agendes compartides. 

La benvinguda de la jornada ha estat en mans de Miquel Aran, gerent del PCiTAL, i David Marín, president de FEMCAT. Aran ha destacat com: “la competitivitat, la cohesió social, la projecció al món, l’emprenedoria i la innovació són cinc dels eixos clau de la filosofia de Parc Científic”, cinc conceptes que coincideixen amb els valors fundacionals de la Fundació d’Empresaris de Catalunya. Per la seva banda, David Marín, ha posat èmfasi en com “La col·laboració publicoprivada és un dels elements més importants per tal de generar valor afegit i determinar elements diferenciadors que millorin el país”.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal