No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Jornada de presentació de la convocatòria de finançament “Activa Startups” al Parc
Accions del document

Jornada de presentació de la convocatòria de finançament “Activa Startups” al Parc

07/06/2022

Impulsat per Escola d’Organització Industrial (EOI) i ACCIÓ

La sala Martina Castells del Parc Científic de Lleida, va ser ell lloc escollit per a realitzar la jornada de presentació de la convocatòria de finançament a les PIMES per solucionar REPTES a través de Startups organitzat per el Parc Científic de Lleida, INNO4AGRO, Ajuntament de Lleida, FEMAC i ACCIÓ.

La jornada va iniciar amb la benvinguda a tots els participants del gerent del Parc Científic, Miquel Aran, seguidament amb la presentació de les bases i la convocatòria de la línia d’ajuts per part de Elisabeth Molina, de FEMAC, i la presentació dels Reptes per Albert Torruella, d’ACCIÓ. Al finalitzar les presentacions es va realitzar una sessió de networking PIMES-STARTUPS.

El programa Activa Startups ofereix a les pimes ajuts per impulsar la transformació digital a través de la col·laboració amb startups. Una iniciativa que té per objectiu potenciar la innovació oberta i ajudar-les a incorporar o desenvolupar noves tecnologies o avançar cap a models de negoci més sostenibles.

Per a les pimes consolidades, les startups són una font d'inspiració i d'innovació única i una gran oportunitat per fer realitat projectes capdavanters: desenvolupar nous productes a través de tecnologies disruptives o tirar endavant iniciatives en economia verda i circular, entre d’altres.

El programa Activa Startups, està impulsat per l’EOI i ACCIÓ.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal