No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies L’Associació LleidaDrone, amb seu al Parc Científic, present a la propera Fira de Sant Miquel 2020
Accions del document

L’Associació LleidaDrone, amb seu al Parc Científic, present a la propera Fira de Sant Miquel 2020

01/07/2020

Presentarà solucions de diferents empreses per a ajudar amb la pandèmia i farà focus en l’anomenada Agricultura de Precisió

L’Associació LleidaDrone amb seu al Parc Científic de Lleida tornarà a estar present a la Fira de Sant Miquel 2020 amb una sèrie d’activitats adequades a la situació de pandèmia.

Durant la fira, a l'estand és duran a terme les XIII Conferències Professionals i Amateur de LleidaDrone en un format online, amb una sèrie de ponències pre-gravades que seran presentades en streaming durant la Fira de Sant Miquel per a tot el món a través de Youtube i Facebook.

Les ponències mostraran els últims avenços del sector fent èmfasi en dos temes, les aplicacions específiques dels Drones a l’Agricultura i les múltiples aplicacions que s'estan fent per a ajudar en la lluita contra el Coronavirus, com per exemple la neteja d’espais oberts amb sistemes de irrigació de substàncies contra el virus i el control d’aforament a platges amb càmeres i sistemes d'intel·ligència artificial. 

A més a més LleidaDrone dispondrà d’un stand expositiu dels seus projectes i de la xarxa de vol de drones, a on es faran demostracions continuades, incloent-hi drones professionals, de joguina i de carreres, on els nostres pilots de LleidaDrone Racing Team faran una carrera de demostració.

No es duran a terme les activitats amb nens i nenes com el vol de drones o el jugar amb el Simulador de Pagès per evitar contagis al compartir materials.

L’Associació LleidaDrone es va fundar al Parc Científic a l'any 2011 i ha desenvolupat més de 70 events a Lleida, Catalunya, Espanya i a diversos països europeus, fent activitats de difusió de la tecnologia i projectes al voltant sense ànim de lucre.

Més informació www.lleidadrone.com  

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal