No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies L’enginyer Miquel Aran, nou gerent del Parc Científic i Tecnològic de Lleida
Accions del document

L’enginyer Miquel Aran, nou gerent del Parc Científic i Tecnològic de Lleida

10/07/2018

El Parc tanca l’any 2017 amb 131 empreses i 1.800 treballadors

El Consell d’Administració del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida va nomenar ahir l’enginyer agrònom Miquel Aran Mayoral nou gerent del complex empresarial. Aran, que està especialitzat en Fitotècnia i ha cursat un màster en Ciències del Sòl, s’incorporarà a la gerència l’1 de setembre.

Després de la jubilació de l’anterior gerent, Josep Clotet, nou candidats van participar en el procés de selecció. D’aquests, set complien els requisits demanats per al lloc de treball i quatre van passar a la prova final. Àngel Ros, president del Parc Científic i alcalde de Lleida, va destacar l’experiència de Miquel Aran en la transferència de coneixement i gestió de la recerca i la innovació en el món agroalimentari.

El Consell va aprovar també la memòria del 2017 del Parc Científic, que a finals d’any allotjava 131 empreses, setze més que l’any anterior. Així mateix, el nombre de treballadors es va situar en 1.800 i la facturació va arribar als 151,5 milions d’euros.

Els membres del Consell d’Administració van nomenar en la mateixa reunió Josep Antoni Conesa com a director del Jardí Botànic-Arborètum de Lleida. Fins ara Conesa exercia les funcions de director científic.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal