La Dra. Olga Martín, presidenta de la Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments
18/01/2019Dirigeix la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments del Parc Científic
La Dra. Olga Martín, directora de la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments del Parc Científic, és la nova presidenta de la Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments (EFFoST). La Dra. Martín és catedràtica de la Universitat de Lleida i Medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya.
La nova presidenta és membre del comitè executiu de l’EFFoST des del 2004 i exercirà aquesta responsabilitat durant dos anys. Destaca que “els recursos per alimentar la població mundial estan disminuint considerablement i hi haurà una escassetat crítica de materials bàsics. Si no actuem de manera ràpida i eficaç, en pocs anys no tindrem prou menjar”.
La federació europea engloba més de 130 societats, instituts i universitats i compta amb més de 10.000 experts en alimentació. La presidenta defensa que l’EEFosT ha d’assessorar les autoritats i “promoure la presa de decisions basades en l’evidència científica per assegurar un accés adequat als aliments per a tothom”.
Fotografia: EFFoST