No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies La Generalitat atorga la Medalla Narcís Monturiol a la catedràtica Olga Martín
Accions del document

La Generalitat atorga la Medalla Narcís Monturiol a la catedràtica Olga Martín

14/09/2018

Investiga al Departament de Tecnologia d’Aliments de la UdL, que desenvolupa una planta pilot al Parc Científic

 

La Generalitat de Catalunya ha atorgat la Medalla Narcís Monturiol a Olga Martín Belloso, catedràtica de Tecnologia d’Aliments a l’Escola Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL), per la seva contribució al desenvolupament de la ciència i la tecnologia. Doctora en Ciències Químiques, ja va ser la primera investigadora de l’Estat a l’Acadèmia Internacional de Ciència i Tecnologia d’Aliments.

 

La resolució per a la concessió de la medalla assenyala que l’activitat de Martín “se centra en el desenvolupament de noves tecnologies per a l’obtenció d’aliments segurs, saludables, atractius i estables d’una manera sostenible”. També destaca que el Grup de Recerca de Noves Tecnologies per al Processament d’Aliments creat per ella “és una referència mundial.”

Olga Martín és professora de la UdL i investigadora del Departament de Tecnologia d’Aliments de la universitat lleidatana. Aquest departament desenvolupa una planta pilot de Tecnologia d’Aliments a l’edifici H3 del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida dins de les actuacions previstes en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Inno4Agro. El projecte està promogut pel Parc Científic, l’Ajuntament, la Universitat i Turisme de Lleida.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal