No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida.net assessora empreses de l’Índia sobre la llei europea de protecció de dades
Accions del document

Lleida.net assessora empreses de l’Índia sobre la llei europea de protecció de dades

24/08/2018

El Consell de Promoció Exterior indi ha seleccionat la companyia lleidatana

El Consell de Promoció Exterior de l’Índia ha seleccionat Lleida.net per assessorar les companyies d’aquest país asiàtic que negocien amb Europa sobre les implicacions del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). Lleida.net té un centre de treball al Parc Científic i Tecnològic lleidatà.

Directius de l’empresa lleidatana han explicat aquesta setmana a un grup de companyies locals els canvis tecnològics que han de posar en marxa per obtenir el consentiment dels residents a la Unió Europea en les seves transaccions electròniques. L’acte ha tingut lloc a Bombai sota l’organització del Ministeri de Comerç i Indústria indi.

El 4 de setembre, Lleida.net repetirà aquest acte a Nova Delhi i, posteriorment, en quatre ciutats més de l’Índia. Sisco Sapena, fundador de l’empresa i conseller delegat, ha expressat la seva satisfacció per haver estat seleccionats per a aquesta tasca. En les conferències informatives també hi participa Saraswat Infotech Ltd., distribuïdora dels serveis tecnològics al país asiàtic.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal