No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida.net, ubicada al Parc Científic, ha participat en fòrums europeus a París i Mònaco
Accions del document

Lleida.net, ubicada al Parc Científic, ha participat en fòrums europeus a París i Mònaco

06/10/2017

Esdeveniments rellevants per als empresaris de mitjana i gran capitalització

Lleida.net, companyia especialitzada en certificació i notificació electrònica i ubicada al Parc Científic de Lleida, ha assistit aquesta setmana al European Large & Midcap Event, de París, i al Tech Invest, de Mònaco. Tots dos esdeveniments són molt rellevants per a les empreses de mitjana i gran capitalització. La finalitat dels fòrums és augmentar la presència d’aquestes companyies entre els inversors europeus i internacionals.

Sisco Sapena, conseller delegat de Lleida.net, ha declarat que assistir als esdeveniments “és una gran oportunitat per a companyies com la nostra, ja que ens permet apropar-nos a inversors de forma directa i sense mediació d’una gran entitat financera”. Els fòrums obren la porta també per tractar amb inversors que, en altres entorns, serien pràcticament inaccessibles, segons Sapena.

Lleida.net, fundada el 1995, és líder entre les companyies de telecomunicacions en la notificació i contractació electrònica, entre altres àrees de negoci. Compta amb 16 seus internacionals i treballa amb més de 1.500 empreses presents en 140 països. L’any 2015 va debutar en el mercat alternatiu borsari.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal