No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida.net va debutar ahir al mercat borsari Euronext Growth
Accions del document

Lleida.net va debutar ahir al mercat borsari Euronext Growth

20/12/2018

El president del Parc i alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ho va presenciar en directe

Lleida.net, empresa amb centre de treball al Parc Científic, va debutar ahir a l’índex borsari Euronext Growth, amb seu a París. Les accions de Lleida.net també es comercialitzen al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) des del novembre del 2015 i és l’única companyia de l’Estat espanyol que cotitza en els dos parquets.

El president del Parc Científic i alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, es va traslladar a la capital francesa per presenciar en directe el tradicional toc de campana, que inicia la cotització d’una nova empresa. “Que una empresa fundada a Lleida cotitzi a l’Euronext Growth és una bona notícia per a la ciutat”, va assenyalar Larrosa. A més, va afegir que la companyia “porta la marca Lleida arreu del planeta”.

El conseller delegat i màxim accionista de Lleida.net, Sisco Sapena, va protagonitzar el debut a l’índex Euronext Growth. El directiu va declarar que “sortir a cotitzar a Euronext representa no només la culminació d’un somni, sinó la confirmació d’una política d’europeïtzació clau per al nostre model de negoci”.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal