No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Matrícula d’honor per al primer projecte de fi de carrera presentat al Parc
Accions del document

Matrícula d’honor per al primer projecte de fi de carrera presentat al Parc

28/09/2011

El treball ha versat sobre el Lleida Liquid Galaxy

Arnau Dalmau Escué, estudiant de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), ha obtingut matrícula d’honor pel seu projecte de fi de carrera, el primer que es presenta al Parc Científic. El treball ha versat sobre els fonaments tècnics i científics i les aplicacions actuals i futures del Lleida Liquid Galaxy. L’Auditori Joan Oró ha estat l’escenari de la ponència.

El director de l’EPS, Francesc Giné, ha presidit el tribunal, acompanyat per la directora del Grup de Computació Distribuïda de l’EPS, Concepció Roig, i del gerent del Parc, Josep Clotet. Els membres del tribunal han valorat el caràcter pluridisciplinari del treball, així com la profunditat i el rigor tècnic del projecte.

El Lleida Liquid Galaxy és un dispositiu interactiu que permet sobrevolar virtualment qualsevol punt del planeta. En aquests moments, es troba a les instal·lacions del Parc Científic a l’espera d’ubicar-se definitivament a l’edifici del Magical Media. El Lleida Liquid Galaxy es podrà visitar en la propera edició del Concurs Ciència en Acció que es durà a terme al Parc els dies 7 i 8 d’octubre i el dia 9, a l’edifici Transfronterer de la UdL.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal