No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Presentació del nou equip directiu del Parc Científic
Accions del document

Presentació del nou equip directiu del Parc Científic

16/07/2008

Integrat per Josep Clotet, gerent, Santiago Planas, director científic i Jordi Carbonell, conseller adjunt a la presidència.

El President del Parc Científic i rector de la UdL, Joan Viñas juntament amb el Vice president del Parc Científic i alcalde de Lleida, Àngel Ros, han presentat aquest matí el nou equip directiu del Parc Científic. La directiva estarà formada per Josep Clotet, que ocuparà el càrrec de gerent del Parc Científic i Tecnològic; Santiago Planas, que serà el nou director científic; i Jordi Carbonell, que ocuparà el lloc de conseller adjunt a la presidència del parc.

Àngel Ros i Joan Viñas, han destacat el fort creixement del parc en els darrers anys, tant pel que fa a l'espai físic com al nombre de personal contractat. En aquest sentit, l'alcalde ha remarcat el bon ritme d'execució dels projectes del parc i ha dit que a finals d'octubre es preveu enllestir les obres exteriors de rehabilitació de les tres "H's", i començar la remodelació de l'espai interior. Els edificis, situats a les antigues casernes d'artilleria, acolliran les seus d'empreses tecnològiques, de transferència de tecnologia i de caire científic. Precisament, segons ha explicat el rector, el proper dilluns es presenta la constitució de la fundació del Centre Innovació del Sector de la Maquinària Agrícola i dels equips industrials, el Maqcenter, que s'ubicarà a l'"H" científica.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal