No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Reunió de treball de l’alcalde i president del Parc Científic de Lleida, Fèlix Larrosa, amb directius d’Indra
Accions del document

Reunió de treball de l’alcalde i president del Parc Científic de Lleida, Fèlix Larrosa, amb directius d’Indra

27/10/2018

També va visitar les instal·lacions de la companyia al Parc Científic lleidatà

 

Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida i president del Parc Científic, va mantenir ahir una reunió de treball amb els directius d’Indra Manuel Brufau, director de la Unitat de Gestió a Catalunya; Pere Jofre, director de l’àrea d’Administracions Públiques de Catalunya, i Francesc Escoda, director de les factories de Lleida, Girona, Tarragona i Saragossa. L’alcalde Larrosa anava acompanyat per Rafael Peris, tinent d’alcalde i membre del Consell d’Administració del Parc; Miquel Aran, gerent del Parc Científic, i Antoni Saldaña, coordinador d’Informàtica i Tecnologies de l’Ajuntament de Lleida.

 

Durant la reunió de treball, els directius van informar Fèlix Larrosa dels principals projectes que desenvolupa la companyia, ubicada als edificis H del Parc lleidatà. Després, es van afegir a la trobada Roger González, Roberto Raluy i Tura Olivera, gerents de projectes de diferents àrees d’Indra, per conduir una visita a les instal·lacions de l’empresa.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal