No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Trobada empresarial amb les empreses del sector TIC del Parc Científic de Lleida
Accions del document

Trobada empresarial amb les empreses del sector TIC del Parc Científic de Lleida

08/09/2021

El president del Parc Científic, Miquel Pueyo, ha lliurat un placa commemorativa a Jaume Iglesias, fundador d’IFR i president honorífic d’AETI, per la seva contribució a l’impuls del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Aquesta és la primera d’un seguit de trobades dels diferents sectors del Parc Científic, que es realitzaran en les properes setmanes.

Trobada empresarial amb les empreses del sector TIC del Parc Científic de Lleida

Foto: Ajuntament de Lleida

L’alcalde de Lleida i president del Parc Científic, Miquel Pueyo, presideix la primera d’un seguit de trobades que es realitzaran durant l’any 2021-22. En aquesta ocasió ha tingut lloc amb representants de les principals empreses del sector TIC amb seu al Parc Científic de Lleida.

En el decurs de la reunió, que ha comptat amb la presència del rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, i del gerent del Parc Científic, Miquel Aran, s’ha convidat els representants d’aquestes firmes a treballar conjuntament, des del seu sector, per impulsar Lleida com a capital AgroBioTech del sud d’Europa.

Han assistit a la reunió directius de les empreses GFT, IFR, Lleida.net, Indra, Grup Saltó i SEMIC a més de la tinent d’alcalde Jordina Freixanet, la regidora Mariama Sall i la vicerectora de Recerca i Transferència de la UdL, Olga Martín i el president d’AETI, Josep Ramon Freixanet.

El president del Parc Científic ha agraït especialment als representants del sector TIC a Lleida, aplegats en l’associació AETI (Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació) la seva aposta per formar part del complex tecnològic de Lleida definint-lo com “un pol d’atracció de talent jove i d’innovació”.

Coincidint amb la trobada el president del Parc ha lliurat a Jaume Iglesias, fundador de l’empresa IFR Group, una placa commemorativa a la seva trajectòria. Iglesias fou soci fundador d’IFR Group, l’any 1985 i ha estat al capdavant de l’AETI durant 22 anys on la seva figura ha estat un element clau en la presència d’empreses del sector TIC al Parc. Des d’IFR Group també s’ha vinculat a la promoció cultura i el suport a entitats del tercer sector.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal