No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Vint empresaris de la delegació d’Axeb Biotech a la Xina participen en una jornada tècnica al Parc Científic
Accions del document

Vint empresaris de la delegació d’Axeb Biotech a la Xina participen en una jornada tècnica al Parc Científic

30/01/2018

L’empresa commemora el cinquè aniversari de la seva presència al mercat xinès

Vint membres d’Axeb Ruinong, delegació d’Axeb Biotech a la Xina, van participar el dia 26 de gener en el Working Meeting Lleida: Plant Nutriton Technology, que es va celebrar al Parc Científic amb motiu del cinquè aniversari de la presència de la companyia al país asiàtic. La delegació estava formada per empresaris procedents de les regions de Shandong, Neimenggu, Hebei, Xinjiang, Liaoning, Heilongjiang, Xinjiang,Yiunnan i Guangdong.

Xavier Ticó, gestor de Projectes i Transferència de Tecnologia del Parc Científic, va donar la benvinguda als representants de la delegació. Tot seguit, Ricard Casals, CEO d’Axeb Biotech, va presentar la companyia Axeb Ruinong i va destacar la voluntat de l’empresa de col·laborar amb el mercat xinès. Després, l’empresari Zhai, gerent general de la delegació d’Axeb a la Xina, va descriure la cooperació a llarg termini entre ambdues companyies per oferir als agricultors xinesos un producte de qualitat i altament competitiu amb un servei tècnic integral.

La jornada va seguir amb la presentació de les últimes novetats en biostimulants adequats per al mercat xinès i els seus cultius, i es van presentar diversos estudis de camp. En una segona part de la trobada, AKIS International va parlar sobre la fertilització foliar i els seus beneficis i dels últims productes de nutrició de plantes i fertilitzants especials adaptats a la Xina.

Posteriorment, la delegació va visitar la Seu Vella, on va ser rebuda pel president del Parc Científic i alcalde de Lleida, Àngel Ros.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal