No Flash
Esteu aquí: Inici Notícies Visita el Parc Científic el Sr. José Manuel Grandela, ex enginyer controlador de naus espacials (INTA-NASA).
Accions del document

Visita el Parc Científic el Sr. José Manuel Grandela, ex enginyer controlador de naus espacials (INTA-NASA).

04/07/2019

Va poder veure la maqueta de Lluna, cedida per la NASA a la Fundació Oró, ubicada a l’edifici H3 del Parc Científic.

José Manuel Grandela va finalitzar el cicle commemoratiu dels “50 anys de l'arribada del ser humà a la lluna” organitzat per la Societat Astronòmica de Lleida.

Posteriorment a la xerrada, es va realitzar una visita al Parc Científic on van veure in-situ la maqueta de la Lluna que es va utilitzar per preparar la missió Apollo 11 a la Lluna i que està ubicada a l’edifici H3.

Grandela, ha participat professionalment durant 40 anys en tots els programes espacials tripulats de la NASA, com Apollo a la Lluna, el laboratori orbital Skylab, primera missió espacial internacional Apollo-*Soyuz; més de mig centenar de satèl·lits i sondes terrestres i interplanetàries (Mariner, Pioneer, Viking, Magellan, Voyager, Helios, Cassini, etc., així com les ambicioses missions dels transbordadors espacials Space Shuttle (Columbia, Challenger, Discovery, Atlantis i Endeavour). També ha intervingut en un gran nombre dels programes interplanetaris de la NASA i altres agències internacionals.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal