No Flash
Accions del document

Concurs Febrer 2008

Concurs obert per a la contractació d’una consultoria i assistència tècnica per a la redacció d’un projecte executiu i la direcció de les obres i coordinació de seguretat i salut, per a la reforma d’un edifici existent d’antigues casernes de Gardeny per a la instal·lació d’un Centre de Disseny de Coneixement ( CeDiCo ) al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Nota important:

Es recomana a les persones interessades en participar en algun d’aquests concursos que enviïn un correu electrònic a l’adreça: igatnau@paeria.esAquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la indicant: a) el número de referència del concurs, b) el nom de l’empresa, c) la persona de contacte, d) telèfon. Això facilitarà la comunicació a través del correu facilitat de possibles esmenes d’errades, envio de notes d’aclariment, ampliacions de terminis, o qualsevol altre avís o canvi urgent que es puguin produir.

Obtenció de documentació i Informació:

Consorci Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Parc de Gardeny, Edifici 23A, Oficina 19, Lleida, de dilluns a divendres, de 9 a 13hores. Telèfon 973 27 29 22.

Les propostes es lliuraran a:

Registre del Consorci Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Parc de Gardeny, edifici 23A, de Lleida. Hores d’oficina: de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. Telèfon 973 27 29 22.

Informació sobre els concursos:

Concurs obert per a la contractació d’una consultoria i assistència tècnica per a la redacció d’un projecte executiu i la direcció de les obres i coordinació de seguretat i salut, per a la reforma d’un edifici existent d’antigues casernes de Gardeny per a la instal·lació d’un Centre de Disseny de Coneixement ( CeDiCo ) al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Anunci publicat al DOUE núm. 2008/S 34-047250. Data límit presentació ofertes: 07/04/2008 (13 h)

·          2008/CA-1 Plecs Administratius 

Nota aclaratoria:

Els documents vàlids seran, a tots els efectes, els que consten a l’expedient en format paper. Les dades facilitades tenen caràcter informatiu i no originaran drets ni expectatives de dret. En cas de discrepància entre aquesta informació i els documents originals –anuncis en Diaris Oficials i Plecs- prevaldran les dades de la documentació original continguda a l’expedient administratiu.

Parc de gardeny - Edifici 23A   CP:25171 Lleida   Tel.973 27 29 22   fax.973 26 71 61

Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal