No Flash
Esteu aquí: Inici Sobre el Parc Objectius
Accions del document

Objectius

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida neix amb la intenció de convertir-se en una de les principals plataformes científiques i tecnològiques en l’àmbit agroalimentari de tot l’estat espanyol i ésser un pol d’innovació, capaç d’atreure empreses de base tecnològica.

El Parc és un bon instrument per:

 • Reforçar els grups de recerca de la Universitat de Lleida, la interacció entre aquests i atreure nous investigadors.
   
 • Reforçar la competitivitat del teixit empresarial de l’àrea d’influència de Lleida mitjançant el foment de la innovació, la prestació de serveis R+D+i a demanda i la difusió dels resultats d’aquesta innovació a les empreses.
   
 • Captar noves activitats empresarials d’alt valor afegit.
   
 • Crear nous llocs de treball qualificats i noves sortides professionals per als joves universitaris.

El Turó de Gardeny és la seu central on s’ubiquen una part important de les seves infraestructures: l’edifici científic, l’edifici de transferència de tecnologia, l’edifici tecnològic, la incubadora d’empreses que comptaran amb equipaments comuns i formaran part de la plataforma de serveis tecnològics.

Però hi ha tres enclavaments més:

 • Arboretum. Situat al costat del campus d’agrònoms. Estructura que acull col·leccions ben documentades de plantes vives i cultius de l’arc mediterrani, amb la finalitat d’establir programes de recerca i conservació d’espècies vegetals.
   
 • Campus de l’ETSEA. Institut de Recerca Agroalimentari de Lleida (IRAL), centre de recerca bàsica de l’àmbit de l’enginyeria agrària, la ciència i la tecnologia dels aliments i la biotecnologia.
   
 • Campus de la Salut. Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) vol ser un centre integrador i multidisciplinari de l’activitat de recerca en biomedicina que es desenvolupi a Lleida. Els seus grups de recerca cobreixen els tres vessants de la recerca implicats en la salut i la nutrició: el bàsic, el traslacional i el clinocoepidemiològic.
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal