No Flash
Esteu aquí: Inici Sobre el Parc Premis i reconeixements El Parc obté el premi de construcció sostenible 2009-2010 de la Junta de Castella i Lleó
Accions del document

El Parc obté el premi de construcció sostenible 2009-2010 de la Junta de Castella i Lleó

27/12/2010

S’ha imposat a 130 propostes rebudes de diferents països de la Unió Europea

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida ha rebut el premi de construcció sostenible 2009-2010 en la categoria d’Arquitectura d’àmbit europeu de la Junta de Castella i Lleó. La comissió del guardó ha valorat el plantejament del cobriment dels patis centrals del Parc, entre els edificis H, amb un “hivernacle-umbracle”, amb vidre i una estructura tubular metàl•lica en dents de serraque potencien la il·luminació natural. La rehabilitació dels edificis H del Parc va ser projectada per la UTE Puigdemasa - Pich-Aguilera.

Els Premis de Construcció Sostenible de Castella i Lleó, de caràcter biennal, tenen com a objectiu l’impuls i la promoció d’una millor qualitat de vida del nostre entorn urbà i mediambiental. La convocatòria de la tercera edició d’aquests guardons va rebre 130 propostes del conjunt de la Unió Europea. Una comissió tècnica coordinada per l’Institut de la Construcció de Castilla y León va analitzar detalladament cada projecte per premiar la qualitat de la seva arquitectura com a integradora de la seva estratègia ambiental.

El Parc ja ha rebut alres premis de construcció i sostenibilitat com el de Catalunya Construcció 2009 i el Premi Endesa a promoció immobiliària no residencial més sostenible 2009.

  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal