No Flash
Esteu aquí: Inici Sobre el Parc Premis i reconeixements Lliurament del II Premi a la Innovació Tecnològica de les Terres de Lleida Bit!
Accions del document

Lliurament del II Premi a la Innovació Tecnològica de les Terres de Lleida Bit!

18/05/2011

Els guanyadors són un sistema d’aïllament acústic per a construccions i una aplicació per a pacients hipertensos

El premi Bit!, que convoquen el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, la Fundació Centre Europeu d’Empreses i Innovació (Ceeilleida) i el Trampolí Tecnològic de la Universitat de Lleida, ja té guanyadors. El premi de propietat industrial ha anat destinat a Prexobloque, mentre que el de modalitat programari ha estat per a Hesoft Group.

El Prexobloque, premi Bit! de propietat industrial, és un revolucionari sistema d’aïllament acústic i tèrmic per a construccions, presentat per Jesús Uriol. El sistema suposa una notable millora respecte a solucions tradicionals com el formigó, el pladur o altres sistemes ceràmics.

Hesoft Group és un projecte, sorgit de la UdL, que ha desenvolupat una aplicació tecnològica de control, diagnòstic i gestió de pacients hipertensos. El premi Bit! en modalitat programari ha estat per a Josep Cuadrado, membre del Departament Informàtic de Distribuidora Farmacéutica Leridana (DIFALE), i Francesc Solsona, professor de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, que en són els creadors.

El premi Bit! reconeix aquells models de negoci que generen activitat econòmica o noves iniciatives empresarials a les Terres de Lleida. El guardó consta de dues modalitats: la de propietat industrial i la de programari, premiades amb 6.000 euros cadascuna. A més, tots els premiats gaudiran també d’accés directe a serveis d’assessorament i de suport per a la posada en marxa del projecte, així com la incubació de l’empresa als vivers del Parc Científic i del Ceeilleida.

El vicepresident del Parc i rector de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Viñas, ha presidit el lliurament del II Premi a la Innovació Tecnològica de les Terres de Lleida Bit!, que s’ha celebrat al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. L’acte també ha comptat amb la participació del vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Josep Presseguer; el gerent del Parc, Josep Clotet; la directora del Trampolí Tecnològic de la UdL, Maribel Pau, i el director del Ceeilleida, Guillermo Hervera.
  • Twitter
Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal