No Flash
Esteu aquí: Inici Sobre el Parc Programa COPIT
Accions del document

Programa COPIT

Què és COPIT?

El Programa de Cooperació entre Parcs Industrials, Tecnològics i Científics (COPIT) és una iniciativa del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç (MITYC) que té com a objectiu millorar la competitivitat i fomentar el desenvolupament de negoci entre les empreses dels Parcs Industrials, Tecnològic i Científics a través d'un programa de cooperació entre ambdós.

El Programa COPIT compta amb la col.laboració de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), la Coordinadora Espanyola de Polígons Industrials (CEPE) i l'Empresa Nacional d'Innovació (ENISA).

Les actuacions recollides en el conveni abans esmentat estan cofinançades amb el Ministerio de Industria, turismo y comercio.

Tècnic de contacte: Xavier Ticó, telèfon del Parc: 973 272 922.

Xarxa de Cooperació Empresarial (RCE)

El Programa COPIT es recolza en la Xarxa de Cooperació Empresarial (RCE) té com a objectiu afavorir les relacions entre els parcs i concentracions empresarials, fomentant la cooperació entre les seves empreses.

La RCE posa a disposició de les empreses participants una plataforma en línia, que permet divulgar a nivell nacional i de forma gratuïta les ofertes i demandes generades per les empreses, així com facilitar la recerca de socis.

Accions del document
Institut de Reserca Biomèdica Arborètum - Jardí botànic de Lleida


Parc de Gardeny, Edifici CeDiCo
1a. planta, Lleida - 25071
9732722922 973 272 922
parc@pcital.es parc@pcital.es
Accessibilitat
Visualitzadors i programes
Ajuda'ns a millorar
Avís legal